vakgarage_29 (1)

LEASE SERVICE CENTER

Bent u tevreden met uw huidige lease-auto en wilt u dat graag zo houden? Dan bent u op zoek naar de zekerheid van een professioneel adres met een persoonlijke service waar uw auto in de best handen is. Want dát kunt u bij ons verwachten. Uw lease-auto is bij ons dan welkom! 

Vakgarage Van Laar is een door BOVAG gecertificeerd Lease Service Center.

Wij zijn als onafhankelijk autobedrijf gecertificeerd voor professioneel onderhoud en service aan alle lease-auto's. Lease Service Centers beschikken over de allerlaatste technische informatie en de juiste kennis. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold zodat ze u optimaal kunnen helpen.

Daarnaast is het plezierig dat wij altijd bij u in de buurt zitten én u een stuk persoonlijke dienstverlening bieden.

In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen zijn er voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen. Dus erkent en gekwalificeerd voor onderhoud en reparatie aan lease-auto's. Wij regelen echt alles voor u, dus u heeft er geen omkijken naar, maar wel de zekerheid dat alles piekfijn in orde is!

Fabrieksgarantie
Natuurlijk mag er over de fabrieksgarantie geen enkele onduidelijkheid bestaan. Bent u van plan om uw lease-auto door ons te laten onderhouden, of koopt u bij ons een lease-auto? Dan behoudt u natuurlijk uw fabrieksgarantie. Dat geldt ook als u uw nieuwe lease-auto elders heeft besteld en het onderhoud bij ons laat doen.

Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij de dealer die hem heeft afgeleverd. Voor onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie zijn wij het juiste adres.

Uw voordelen
De voordelen van gecertificeerd onderhoud via een Lease Service Center op een rijtje.

  • correcte afhandeling volgens de eisen van uw leasemaatschappij 
  • uitstekende kwaliteit van onderhoud en reparatie volgens fabrieksspecificaties 
  • behoud fabrieksgarantie
  • altijd snel en flexibel een afspraak maken 
  • nakomen van afspraken 
  • dichtbij, dus ook bij u in de buurt
  • kennis van de laatste elektronica
  • persoonlijke service
  • erkend en gecontroleerd door BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Private lease
Private lease wordt de laatste jaren ook steeds populairder. Het is een nieuwe manier van autorijden. In plaats van een auto kopen, lease je hem prive of zakelijk voor een langere tijd. Private lease is bij onze Vakgarage ook mogelijk. Informeer bij onze Vakgarage naar de vele mogelijkheden die wij bieden.