Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Van Der Zande in Apeldoorn

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Van Der Zande beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Van Der Zande zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Van Der Zande winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Wanneer u minder auto rijdt en niet gauw met de auto naar het buitenland gaat zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperaturen die het wegoppervlak afgeeft. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Van Der Zande wel gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Apeldoorn (Gelderland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Van Der Zande biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Apeldoorn bent u bij Vakgarage Van Der Zande altijd aan het juiste adres! 

Contactgegevens

Vakgarage Van Der Zande
Molenmakershoek 25
7328 JK Apeldoorn

tel.: 055-5396543
mail: info@vakgaragevanderzande.nl