APK keuring in Apeldoorn

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen: verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Van der Zande bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Apeldoorn. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Vakgarage Van der Zande is RDW erkend en BOVAG-lid. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om uw auto te keuren. 

APK bij Vakgarage Van der Zande

Bij Vakgarage Van der Zande is uw APK gratis* in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Van der Zande uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. 

Er zijn weinig garages in Apeldoorn die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Apeldoorn en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

* Dit is exclusief RDW afmeldkosten.

APK bij Vakgarage Van der Zande in Apeldoorn

Bent u woonachtig in Apeldoorn en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Van der Zande bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Wij staan garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Molenmakershoek 25 in Apeldoorn. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Apeldoorn maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaand aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 055-5396543 of mail naar info@vakgaragevanderzande.nl

APK keuring in Apeldoorn, in de provincie Gelderland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Van der Zande
Molenmakershoek 25
7328 JK Apeldoorn

tel.: 055-5396543
mail: info@vakgaragevanderzande.nl