Kleine beurt bij Vakgarage Van Der Zande in Apeldoorn

Bij Vakgarage Van Der Zande wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Van Der Zande niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Van Der Zande voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Apeldoorn altijd langs Vakgarage Van Der Zande om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Apeldoorn? Kom dan langs Molenmakershoek 25 in Apeldoorn (Gelderland). Of neem contact op via mail info@vakgaragevanderzande.nl of bel naar 055-5396543.

Contactgegevens

Vakgarage Van Der Zande
Molenmakershoek 25
7328 JK Apeldoorn

tel.: 055-5396543
mail: info@vakgaragevanderzande.nl